Kundaliniyoga Lärarutbildning Steg 1 och Steg 2 Yogakraft


Logga Yogakraft Linköping

STEG 1 KURSNAMN
1-årig Lärarutbildning Steg 1

ORT
Linköping, Stockholm

KURSSTART

HUVUDLÄRARE

TELEFON
+46 705 100 054

E-POST
yoga@yogakraft.se

STEG 2 MODULER KURSNAMN
Fördjupning för Steg 1 kundaliniyogalärare

ORT

KURSDATUM

HUVUDLÄRARE

TELEFON
+46 705 100 054

E-POST
yoga@yogakraft.se

Information om vår utbildning

www.yogakraft.se

VÅRT LÄRARTEAM

Ulrika Berglind

Ulrika Berglind

Ulrika Berglind är internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare enligt yogi Bhajan steg 1 och steg 2 och håller nu på med steg 3. Ulrika är Teacher Trainee i Aquarian Academy och har under många år utbildat kundaliniyogalärare och instruktörer i medicinsk yoga tillsammans med Guru Dharam, I-Sky. Hon är sedan 2006 internationellt diplomerad gravidyogalärare och sedan 2007 diplomerad yogaterapeut.

Ulrika är även legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har bland annat arbetat som lärare på Hälsouniversitetet i Linköping under nästan 20 år. Hon har sedan 1997 fördjupat sig i personlig utveckling och har bland annat utbildat sig i kroppspsykoterapi. Hon är certifierad massör enligt Branschrådet för svensk massage.

Ulrika är en kraftfull lärare med rakhet, humor och värme.  Sedan 2003 driver hon sitt företag Yogakraft i Linköping, Stockholm och Båstad. Ulrika är författare till boken KUNDALINIYOGA för kropp, sinne och själ som gavs ut på ICA Bokförlag 2011.

Kundaliniyogalärare Guru Dharam

Guru Dharam
Lead Teacher

Guru Dharam är en av världens mest erfarna och uppskattade yogalärarutbildare som under många år studerat direkt med Yogi Bhajan, mästaren i kundaliniyoga. Han har undervisat Kundaliniyoga sen 1980 och är huvudlärare för många olika utbildningar världen över.

Guru Dharam är en mästerlig lärare som undervisar med glasklar precision och mycket humor. Han har skrivit boken “The Kundalini Experience” med Darryl O’Keeffe och skapat utbildningen Kundalini Yoga Therapy Training där en holistisk förståelse av människan ges. Han har djup kunskap inom orientalisk medicin. Guru Dharam är en av grundarna till International School of Kundalini Yoga, I-SKY, i vars regi han håller sina utbildningar.