Kundalini Spirit Gathering 2017


Kundalini Spirit Gathering 2017

 

Kundalini Spirit Gathering

Retreaten gav oss en härlig resa i Kundaliniyogans energi! Fredagkvällen ägnades åt att sätta energin och fältet inför helgen då vi bla eldandades tillsammans i 31 minuter. Lördagen hade fullt program som startade med Sadhana, då Anna Elwing och Joakim Elfqvist tyvärr inte hade tid att delta som musiker i år så föddes ett nytt “Mantra Band” inför retreaten! Emma Sund, Hanna Wretmark och Albin Hammarbäck som går Lärarutbildningen på Mangalam tillsammans och Lovisa Frantzich som var deltagare förra årets retreat! Vilken debut det blev, vi hade fantastiska Sadhanas i dagarna tre och skön mantra musik däremellan! Tack!

Kundalini Spirit Gathering

Vår vän Vikrampal från Spanien var så glad att vara tillbaka på Ängsbacka för att dela sin visdom om döden, vi fick uppleva en kraftfull workshop där vi lämnade över oss till döden, “Cross the hour of death”. Vikrampal gongade oss långt ut i universum och tog oss sedan tillbaka! Härligt tillfälle att släppa på rädslor kring döden. På detta bjöds en helnatts Gong Puja där vi sov tillsammans och badade i Gongens mjuka toner natten igenom! Höjdpunkten nästa dag var naturligtvis 2 1/2 timmes meditation till “Mirakel Mantrat”, så upplyftande!

Ängsbacka bjöd som vanligt på underbar mat, härlig omgivning och bästa omhändertagandet! Speciellt tack för att de öppnade Cafét extra för oss så vi kunde umgås över en bit Rawtårta efter “Mirakel Mantrat”! På kvällen trummade vi in våren runt Valborgsmässoelden.

På retreaten presenterades SKY och här fanns en Roll Up och broschyrer. I år fick alla lärare 300 kr i rabatt på priset och detta önskar vi också ha 2018. Vi ser gärna att eventet blir en möjlighet för lärare att träffas, umgås och utbyta erfarenheter.

Upplever helgen som ett fint tillfälle för alla som är nyfikna på Kundaliniyoga att prova på, träffa erfarna Kundaliniyogis! Helgen var också öppen för alla Volontärer på Ängsbacka att delta så vi var ca 30-35 personer i rummet under de olika workshopsen! Väldigt uppskattat av Ängsbacka och volontärerna.

Kundalini Spirit Gathering

Nästa Valborg kommer vi tillbaka igen!

Hoppas vi ses på Ängsbacka då!

Ransher Kaur Jansson