Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogaretreat på Bali

14 november 2017 - 5 december 2017

Yogaretreat på Bali

Yogaretreat på Bali

Vi kommer att vara på Bali sammanlagt i 15 dagar tillsammans, inkl. resdagar. Vi har möjlighet till spännande utflykter bl.a delfintur en tidig morgon och samtidigt se solen gå upp över havet.

Vi landar efter den långa resan på ön Lembongan, innan vi åker upp till norra delen. På Lemongan snorklar vi och bara är i 4 dagar.

I sju dagar kommer vi att vara på norra delen av Bali, där vi håller retreaten. Vi yogar morgon och kväll, yogaformerna är Kundaliniyoga, Mediyoga och Yin-yoga. Där finns möjlighet att ta sköna kroppsbehandlingar till bra pris m.m.

Vi avslutar vistelsen med fyra dagar i Ubud som är sedan länge tillbaka Balis kulturella centrum. Det är ett fantastiskt samhälle som ligger centralt på ön. Här möts man av hantverk och gamla traditioner, och får en inblick i det verkliga Bali. Här kan du yoga, äta god raw-food och ta nyttiga drinkar, handla vackert hantverk, smycken och fortsätta njuta av sköna behandlingar.

Om du är intresserad av att göra den här resan, hör av dig till oss, så får du mer information och prisuppgifter.
Vi har ett begränsat antal med platser, så när du har bestämt dig så önskar vi få en anmälningsavgift som säkrar din plats och den är bindande.

Lena Häggström lenahaggstrom@yahoo.se
Internationellt Certifierad Kundaliniyogalärare Level 1 och Gongyogalärare

Detaljer

Start:
14 november 2017
Slutar:
5 december 2017
Evenemang Kategori:

Arrangör

Yoga Här i Nuet
Telefon
+46705137054
E-post
lenahaggstrom@yahoo.se
Visa Arrangör-webbplats