Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogalärarutbildning Steg 1 (Umeå + Bergen)

17 september 2021 @ 09:00 - 20 september 2021 @ 15:00

48000SEK
YOGALÄRARUTBILDNING MED KUNDALINIYOGA INSTITUTET

YOGALÄRARUTBILDNING MED KUNDALINIYOGA INSTITUTET

Utbildningen sker både IRL och ONLINE i enlighet med eventuella coronarestriktioner, men du kan också gå utbildningen i sin helhet enbart online!

Detta är utbildningen för dig som vill mera yoga! Som vill lära dig så mycket mer om dig själv – med kundaliniyogan som redskap. Som vill få in mycket mer lugn och ro i livet, få uppleva balans i dina relationer och som vill kunna hantera vardagens utmaningar och stress skickligare. Genom denna utbildning skapar du en djupare relation till din kropp, ditt sinne och din själ. Detta är utbildningen för dig som vill lära ut dessa tekniker, som vill bli yogalärare.

År 1: Yogafördjupning för dig
Detta första år handlar om dig, din utveckling tillsammans med kurskamrater och lärare. Vi lärare är dina coacher och vägvisare under denna resa. År 1 är en genuin resa in i dig själv, med dig själv, för dig själv. Kursintyg från Kundaliniyoga Institutet. Anmälan är öppen för alla.

År 2: Certifiering till lärare – påbyggnadsåret
Andra året är för dig som vill föra yogans tekniker vidare. Du får lära dig ännu mer om yogan och fortsätta lärandet om och utvecklandet av dig själv. Under år 2 coachas du fortsatt kontinuerligt av oss lärare, du får redskap att föra dig själv framåt på din väg, både som individ och blivande lärare, oavsett omfattning på ditt framtida förmedlande. År 2 ger dig ett internationellt yogalärardiplom.

MOTIVERANDE OCH INSPIRERANDE COACHNING
Du coachas kontinuerligt under utbildningen av oss lärare. Vi följer din utveckling och är lyhörda för vad just du behöver för att fördjupa din relation till yogan och dig själv. Vi hjälper dig att navigera framåt för att du ska kunna åstadkomma de förändringar du önskar se i livet.

Med kundaliniyogans tekniker bjuder du in till djup och bestående transformation. Med stöd från oss lärare påbörjar du läkningen av din egen historia.

Coachningen sker regelbundet genom både webbaserade mötesforum såväl som möten IRL. Vi som coachar dig är lärarna Maja Tellegård, Eleonor Fernerud, Rita Welander samt Viveka Pasquier.

JA jag vill få mer balans i livet och lära mig massor om mig själv!
JA jag vill lära mig allt om yoga!
JA jag vill bli yogalärare!
Då är detta utbildningen för dig!

Vi startar 17-20 september i Umeå och Bergen!
Träff 2
. 19-22 november 2021
Följande träffar meddelas senare

Vill du veta mera är du varmt välkommen att maila vår administratör Nina: nina@kundaliniyogainstitutet.se

LÄNK TILL ANMÄLAN:
https://forms.gle/8yqynJKymWz9YYZw7

Detaljer

Start:
17 september 2021 @ 09:00
Slutar:
20 september 2021 @ 15:00
Kostnad:
48000SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://www.kundaliniyogainstitutet.se/index.cfm/id/1410/

Arrangör

Kundaliniyoga Institutet
E-post
nina@kundaliniyogainstitutet.se
Visa Arrangör-webbplats