Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

YOGAHELG I TOREKOV 18-20 MAJ

18 maj 2018 - 20 maj 2018

2500SEK
YOGAHELG I TOREKOV 18-20 MAJ

YOGAHELG I TOREKOV 18-20 MAJ

Välkommen till Torekov på natursköna Bjärehalvön för en yogahelg med Sophia! Lyssna till dina behov på riktigt och ge dig själv det du behöver för att hitta till både vitalitet och harmoni. Vi behöver alla planera in små avbrott i det höga vardagstempot, låt oss smita iväg till Bjärehalvöns vilda natur på ett mini-retreat. Med hjälp av Kundaliniyogans kraftfulla och praktiska tekniker ger vi kropp och själ välbehövlig avslappning och återhämtning.

Vårens energi gör oss sprudlande aktiva och kreativa samtidigt som ett starkt inre lugn på insidan är så viktig att bibehålla. Att utöva yoga, stretcha, andas och meditera inspirerar oss att ta hela livet i besittning, livet som vi har fått. Helgens röda tråd är att hitta balans mellan förändring och kontinuitet.

Dagarna tillbringar vi i en fantastisk lada på gården Olastorp strax utanför Torekov. Vi går upp tidigt och gör sadhana, vi gör yoga och landar i yogisk livsfilosofi, mediterar, äter vegetarisk mat, badar i havet, promenerar, vilar, umgås, skrattar och sover gott.

“Let the beauty we love be what we do. There are hundreds of ways to kneel and kiss the ground.”                              Rumi

PRIS: 2500 kr./person (boende och resa ingår ej).
DAGS SCHEMA: Fredag em-söndag lunch. Dessa dagar inkluderar vegetarisk mat, morgon Sadhana, 1-2 yoga pass/dag, yogisk livsfilosofi, meditation och mantrasång.
ANMÄLAN: Reservera din plats senast den 12 mars genom att betala in 800 kr. till BG 5547-0611 (återbetalas ej) och skicka mail till Sophia@breathe.se med ditt namn. Begränsat antal platser.

TIPS BOENDE
Airb&b Gästhus Olastorp, sök ”Idyllic farmhouse near Torekov & Båstad”. Här kan man bo 4 personer och då har ni 20 meter till yogasalen. Bekvämt och fridfullt!
Airb&b Bjäreterassen, här finns flera hus att hyra och det är här jag själv bor. 7 min. med bil till Olastorp. På Bjäreterassen finns pool, bastu och tennisbana.
Torekov Guest House https://www.torekovguesthouse.com/ Vandrarhem beläget med vacker utsikt och ligger i anslutning till Torekov art Center. 7 min. med bil till Olastorp.
Väljer ni att bo nere i byn tar det c:a 12-15 min. med bil till Olastorp.

RESA
Flyg till Ängelholm alt. samåk i bil eller ta tåget till Båstad.

Mer info: går du utbildning level 1 i Kundaliniyoga, kontakta mig vid intresse då det finns några platser för seva upplägg.
Kontakt: sophia@breathe.se www.breathe.se

Detaljer

Start:
18 maj 2018
Slutar:
20 maj 2018
Kostnad:
2500SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
www.breathe.se

Arrangör

Sophia Göth
Telefon
+46708307051
E-post
sophia@breathe.se
Visa Arrangör-webbplats