Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

YOGA RETREAT PÅ HUSBYGÅRD

24 mars 2017 @ 17:30 - 26 mars 2017 @ 12:00

2500 SEK
Yoga Retreat på Husbygård

Yoga Retreat på Husbygård

När vi samlas till Yoga Retreat på Husbygård har Vårdagjämningen precis varit (20 mars). Den tidpunkt då jordens syd- och nordpoler står helt lodrätt mot varandra och exponeras lika mycket mot solen.
Vårens första dag. Tjälen släpper. Knoppar brister. Överflödets magi. Barfotatid. LIVET ÄR EN FEST OCH DU ÄR BJUDEN!
Ingen dress-code. Ingen humör-code. Inget att leva upp till. Inget att prestera. Det enda som förväntas är att du ska vara DIG SJÄLV.Välj att skapa goda vibes, stärka mänsklighetens kollektiva hjärtcenter, expandera ditt sinne, expandera din själ. Det är här vi vill vara. Vi vill känna vitalitet, levande, energifyllda, stå stadigt i oss själva oavsett vad som händer runt omkring. När vi har en inre känsla av belåtenhet, tydlighet och avslappning kan vi leva i världen och möta våra medmänniskor med mycket större närvaro och äkthet.

Du väljer ditt liv! Nu! Where the attention goes, the prana flows. Vad ger du din uppmärksamhet till? Vilka tankar när du? Vilken syn på livet boostar du? Väljer du medvetet?

Följ med och upplev en helg med Yoga, Sadhana Aquarian Age (vi yogar och mediterar i vargtimmen), Gongrelax och Gongmeditation, Breathwalk, Vegetarisk mat med en yogisk och ayurvedisk grundidé.

Retreatdetaljer

Vem? För alla. Erfaren eller nybörjare. Du anpassar övningarna till dina förutsättningar/möjligheter.

Var? Husbygård är en klassisk och vacker herrgård på landet. Gården ligger mitt i Sörmland, 2 mil norr om Nyköping längs väg 53. Det är lätt att ta sig dit. Husbygård är äkta vara! En genuin och robust privat herrgård på ca 1000 kvm som varit ett hem för inte allt för länge sedan. Här bor vi tillsammans i trevliga tvåbäddsrum. Gården ligger vackert belägen på en lugn plats och är lummigt inbäddad i vacker och praktfull natur. På baksidan finns en mysig eldplats med sittbänkar. Runt gården finns naturliga promenadstigar, märkta vandringsleder och några kilometer till olika badsjöar.  Det finns en bastu som rymmer 4-5 personer.

Helgen börjar fredagen den 24 mars. Kl 17.00 välkomnar Jessica dig med en soppa och kl 18:30 börjar vi med ett enkelt yogapass. Helgen avslutas söndagen den 26 mars efter lunch.

Pris: 2.900 kr helpension i stort dubbelrum.Se fler bilder på Husbygårds hemsida/ fb. Enkelrum kan ordnas mot ett tillägg.  Yogamatta finns att låna. Sängkläder tar du med dig eller hyr för 150 kr/helg.

Anmälan: info@kundaliniyoga4u.se eller 0768-918188

 

Detaljer

Start:
24 mars 2017 @ 17:30
Slutar:
26 mars 2017 @ 12:00
Kostnad:
2500 SEK
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Husby Gård
Husby-Oppunda
längs väg 53, 20 km norr om Nyköping,Sverige
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Kundaliniyoga4u
Telefon
0768-918188
E-post
info@kundaliniyoga4u.se
Visa Arrangör-webbplats