Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga för hjärnan – brain basics

7 mars 2020 @ 09:00 - 18:00

950SEK – 1250SEK
Yoga för hjärnan - brain basics

Yoga för hjärnan – brain basics

Tekniken har gjort att vi kan de fysiska förändringarna som sker i hjärnan när vi mediterar regelbundet. Våra kognitiva förmågor förbättras och nya celler bildas! Vi är ett levande nätverk i ständig förändring, där alla delar påverkar helheten. Hjärnans plasticitet, formbarhet ger oss fantastiska möjligheter att påverka vår fysiska och psykiska hälsa. Ett otroligt spännande ämne!

Dagen riktar sig till dig som är kundaliniyogalärare, lärare i medicinsk yoga eller breathwalkinstruktör och vill lära dig mer om hjärnan och kopplingen mellan hjärna, rörelse och meditation.

Vi inriktar oss på praktiska övningar från kundaliniyogan för hjärnan och basteori för att bättre förstå hjärnans uppbyggnad. Det gör det lättare kunna förstå och analysera texter m.m. som handlar om hjärnan utifrån sin yogalärarroll. Då ämnet hjärnan är gigantiskt och väldigt komplext så behandlar vi i den här kursen de delar man ser påverkas tydligast av yoga och meditation.

Du är varmt välkommen även om du inte är kundaliniyogalärare eller yogalärare av annan tradition men har erfarenhet av kundaliniyoga eller medicinsk yoga. Kursen förutsätter att du kan och har förståelse för kundaliniyogans tekniker.

Om du är utbildad inom västerländsk medicin med redan stor kunskap i ämnet är detta inte kursen för dig, då vi håller oss på en grundnivå med baskunskaper om hjärnan.

Lärare är Camilla Lund Elander från Stockholm driver Yoga Dimension kundaliniyogalärare med stort intresse för yogans påverkan på vår hjärna och för länken mellan österländsk och västerländsk medicin.

Hjärtligt välkommen!
Karin Eriksson
Sunda Grepp

Datum: 7 mars 2020

Anmälan via epost till:info@sundagrepp.se
Obs! Begränsat antal platser. Bindande anmälan.

Pris: 950 kr fram till den 5 februari. 1250 kr efter. inkl 6% moms och material. Kursavgiften sätts in på Bg 801-1546 ange namn och brain basic

Tid: 09.00-18.00. vi bjuder på fika. Det finns matställe i närheten för lunch och möjlighet att värma om du vill ta med dig mat till lunchen.

Plats: Sunda Grepp, Verkstadsgatan 17a, 39234 Kalmar

Detaljer

Datum:
7 mars 2020
Tid:
09:00 - 18:00
Kostnad:
950SEK – 1250SEK
Evenemang Kategori:

Plats

Sunda Grepp
Verkstadsgatan 17
Kalmar,39234Sverige
+ Google Map
Telefon
0730609136
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Sunda Grepp
Telefon
0730609136
E-post
info@sundagrepp.se
Visa Arrangör-webbplats