Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vitalisera Sommarretreat

29 juni 2021 - 4 juli 2021

6500SEK – 7600SEK
Vitalisera Sommarretreat

Vitalisera Sommarretreat

6 dagars retreat med Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl

Välkommen med på sommarens mest vibrerande sommarvecka! Ta dig till en helt ny nivå av energi och avslappning med 6 dagar fyllda av kundaliniyoga, meditation, levande musik, sång, natur, gemenskap och stärkande mat.
Att ta hand om sig själv är fundamentalt för vår upplevelse av jordelivet. Yogatraditionen vilar på fyra ben – kropp, sinne, känslor och själ – och här tar vi hand om vårt välbefinnande på alla dessa plan. Det här är året när vi satsar på att inspirera dig att göra en hälsorevolution i ditt liv och etablera sunda, stärkande och livsbejakande vanor!

 

PROGRAM
Morgonen är lugn, stilla, inåtvänd och läkande med mjuk och skön kundaliniyoga, vacker mantrasång och guidade meditationer i stillhet och tystnad. Intimt möte med oss själva.
• Vi äter frukost i tystnad och njuter av stillheten.
• Förmiddagarna tillbringar vi i skogen med promenad, andning, stilla varande och samtal om livet.
• Efter en närande, vibrerande vegetarisk lunch är det skön egentid. Plocka blåbär i skogen, paddla kanot, ligga på verandan i hängmattan, få en behandling, läsa en bok, småprata med en nyfunnen vän…
• På eftermiddagen bjuds du på härligt kraftfulla kundaliniyogapass och spännande meditationer där transformation och vitalitet är våra ledord. Här stretchar vi vår bekvämlighetszon, expanderar vår kapacitet och hämtar energi och livskraft.
• Efter ännu en god måltid så samlas vi återigen på kvällen. Vi sjunger, dansar, njuter gong och klangresor, bastar, badar eller sitter vid elden och trummar. Vi njuter gemenskap och tillsammanstid.

COVID-INFO
Läs om hur kursgården jobbar i dessa tider: https://shambalagatherings.com/covid-19/
Du kan avboka din plats t.o.m. 25 juni och få hela retreatkostnaden tillbaka.

LÄRARNA
Lärare är Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl. De är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration. Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller många uppskattade och inspirerande retreats, workshops och konserter. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige.

DATUM: 29 juni – 4 juli (ankomst kl 15 den 29:e, avresa kl 14 den 4:e)
PLATS: Shambala Gatherings, Borntorpet, Skinnskatteberg
KURSPRIS: 3.600 kr
BOENDE & MAT: 4.000 kr. (helpension och boende). Tältplats 2.900 kr. Boendet är i delat rum, vill du bo själv får du tälta. Denna kostnad betalas senare direkt till kursgården
FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

Detaljer

Start:
29 juni 2021
Slutar:
4 juli 2021
Kostnad:
6500SEK – 7600SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://kundaliniyogacenter.se/event/vitalisera-sommarretreat/

Plats

Shambala gatherings
Borntorpet
Skinnskatteberg,73992Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl
Telefon
0704097893
E-post
klas@kundaliniyogacenter.se
Visa Arrangör-webbplats