Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tillsammans <3

6 juni 2020 @ 10:00 - 12:00

290SEK
Tillsammans

Tillsammans <3

En workshop med Viveka Pasquier

Tillsammans skapar vi den värld vi vill leva i – och det börjar med dig. Med mig. I var och en av oss. Valen du gör idag skapar din morgondag. Och det du gör för dig, det gör du också för mig. Så låt oss alla ta hand om oss. Låt oss alla komma ihåg att vi är länkade. När du är i kärleksfullt agerande mot dig själv, så inkluderar det oss alla.

Dessa tider pushar oss till att tänka till, att öppna våra ögon. Vi påverkas alla av de förändringar som pågår just nu. Hur vill du fortsättningsvis ha det i ditt liv? Hur vill du leva? Vad är viktigt för dig?

Under denna online-workshop sätter vi tillsammans frön för en vaknare, skönare och mer balanserad upplevelse av livet. Tillsammans följs vi under 40 sommardagar åt för att var 5:e dag meditera under 11 minuter tillsammans. Tillsammans möts vi i vår egen Facebook grupp för inspiration och samvaro.

Så ge dig själv, och därmed oss alla, den bästa presenten – ett sant självomhändertagande! Det behövs så lite för att påbörja något nytt. Och om jag fixar det – ja, då gör du!

Innerligt välkommen på en upplyftande yoga och meditationsboost – tillsammans!

Lärare: Viveka Pasquier

Datum:
Lördag 6 juni kl. 10:00-12:00
plus
8 LIVE meditationer för dig som vill i sluten Facebookgrupp kl. 7.30
den 11/6, 16/6, 21/6, 26/6, 1/7, 6/7, 11/7, 16/7
Plats: Zoom
Anmälan: https://ninasyogiska.com/tillsammans-2/

Vid anmälan kommer all information du behöver för att kunna joina workshopen; länk till zoom, inbjudan till FB-gruppen mm. Bara maila till Nina om du undrar något <3 Jag ser så fram emot att se dig i etern!

Detaljer

Datum:
6 juni 2020
Tid:
10:00 - 12:00
Kostnad:
290SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://kundaliniyogacenter.se/event/tillsammans/

Plats

Zoom

Arrangör