Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SADHANA DELIGHT! en gratis medlemsworkshop med Viveka Pasquier i samarbete med SKY

18 februari 2018 @ 13:30 - 15:00

Gratis
medlemsworkshop

SADHANA DELIGHT!

en gratis medlemsworkshop för kundaliniyogalärare med Viveka Pasquier i samarbete med SKY

Kom och låt dig få fördjupa din Sadhana. Låta ditt dagliga utövande få guldglitter över sig!

Som yogini och yogi vill vi ju leva våra tekniker. Låta dem få vara med oss i vardagen, för vi vet hur väl de gör oss. De hjälper oss att växa, stå stadigt och vara en bättre version av oss själva helt enkelt.

Men hur lätt är det på en skala? Att vara så där på hela tiden? Att få till sin yoga och meditation varje dag? Att glatt skutta upp ur sängen och ner på mattan? Ibland är det bara så utmanande, kanske så tråkigt… Hur gör man för att hålla flödet igång? Hur kan du vara din bästa inspiratör – alldeles själv?

Du är så innerligt välkommen till en workshop om den dagliga inspirationen, flödet, modet och närvaron. Till en workshop om flexibilitet och mjukhet, om allvar och lättsamhet. Om det djupa värdet av att kunna lita på dig själv, alltid – no matter what. Om att vara En Disciple – En Lärljunge, till din Själ.

Så du som har en superstabil Sadhana – kom och få en boost! Du som är lite av- och på, kom och låt dig få inspireras och vägledas. Har du total Sadhana-break, ja, inget att vänta på, bara kom och återerövra din dagliga självklara Själskontakt.

En av Vivekas favorit-meditationer utlovas plus en härlig asana att förgylla din morgonstund med, allt för stabilitet och fortsatt fördjupning.

Du är hjärtans välkommen,

Viveka

Detaljer

Datum:
18 februari 2018
Tid:
13:30 - 15:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:
Webbplats:
www.kundaliniyoga.nu

Plats

Stockholm Kundaliniyoga Center
Reimersholmsg 79
Stockholm,11740Sverige
Visa Plats-webbplats

Arrangör

SKY
E-post
sky@kundaliniyoga.nu
Visa Arrangör-webbplats