Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mul Mantra Japa retreat

7 juli 2020 - 12 juli 2020

3100SEK
Mul Mantra Japa retreat

Mul Mantra Japa retreat

med Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl

För tredje året i rad bjuder vi in till detta 6-dagars retreat med Kundaliniyoga och meditation. I slutet av veckan kommer vi chanta Mul Mantra under 11 timmar.

Det här är ett mycket unikt tillfälle att få uppleva en Japa här i Sverige. Japa är att upprepa ett mantra tills mantrat sjunger av sig själv inuti dig. Ju mer vi chantar ett mantra desto mer aktiveras dess inneboende kraft och potential. Det är en djup meditativ upplevelse som kommer ge förändringar på många plan.

PROGRAMMET

– Tidig Morgonsadhana: yoga, chanting och sångmeditation till levande musik.
– Frukost i tystnad
– Förmiddagsworkshop ute i skogen. Här praktiserar vi pranayama i natur fylld av livskraft, och vecklar ut det vackra budskapet i Mul Mantra.
– Lunch och tid för vila, gunga i hängmattan, bada, hänga med andra yogisar, paddla kanot, plocka blåbär etc.
– Eftermiddagsyoga: ett långt, härligt, vibrerande yogapass, meditation, sång och vila till gong och klang.
– På kvällen samlas vi för massage, konsert, kirtan, dans eller trummande vid elden. Varje kväll är den vedeldade bastun vid sjön igång.

På fredagen går vi in i en dags tystnad som en förberedelse till Mul Mantra Jappan som börjar på lördagen.

Jappan pågår under 11 timmar. 2 av dessa timmar är till för vila, måltider och kortare promenader som du får disponera fritt. Du inspireras att meditera på Mul mantra i 9 timmar denna dag. Vid behov kan du sitta på stol och 5 min varje timme bör du stå upp för att hålla cirkulationen igång.

OM MUL MANTRA

Ett mantra är en ljudvibration som kan förändra tankar, känslor och medvetandetillstånd. När vi upprepar ett mantra under längre tid kan vi lösa upp blockeringar och expandera vår medvetenhet. Mul Mantra är en vision om enhet. Det är ett mantra som ger oss kontakt med det obegränsade och eviga i oss / vår obegränsade potential. Yogi Bhajan, mästaren i Kundaliniyoga, säger att när vi chantar detta mantra kan vi förändra vårt livsöde från en karmisk berg- och dalbana till ett liv av flöde och välgång.

LÄRARNA

Lärare är Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl. De är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration. Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige.

DATUM: 7-12 juli (ankomst kl 15 den 7:e, avresa kl 14 den 12:e)
PLATS: Shambala Gatherings, Borntorpet, Skinnskatteberg
KURSPRIS: 3.100 kr
BOENDE & MAT: 4.250 kr (helpension och boende i 2/3-bäddsrum)
FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

Detaljer

Start:
7 juli 2020
Slutar:
12 juli 2020
Kostnad:
3100SEK
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://kundaliniyogacenter.se/event/mul-mantra-japa/

Plats

Shambala gatherings
Borntorpet
Skinnskatteberg,73992Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl
Telefon
0704097893
E-post
klas@kundaliniyogacenter.se
Visa Arrangör-webbplats