Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mirakelmeditationen 2,5 timme

10 oktober 2017 @ 05:30 - 08:30

150 SEK
Mirakelmeditationen

MIRAKELMEDITATIONEN

i anslutning till Guru Ram Das födelsedag.
Meditationen leds av Klas Landahl och Viveka Pasquier

Guru Ram Das, sikhernas fjärde guru och Yogi Bhajans andliga lärare och guide, var känd som “the Lord of miracles” eftersom mirakulösa saker hände i hans närhet. Han är uppskattad för sin djupa hängivenhet, ödmjukhet och villighet att tjäna mänskligheten. När vi sjunger till Guru Ram Das stärker vi dessa kvaliteter i oss själva och vi kan vända oss till honom för vägledning, healing och beskydd.

I oktober firas hans födelsedag världen över. Inom Kundaliniyogatraditionen gör vi det genom att samlas och chanta mantrat “Dhan Dhan Ram Das Guru” i 2,5 timme i de tidiga morgontimmarna. Detta är en möjlighet att uppleva något väldigt speciellt, att sitta så länge och meditera transformerar medvetandet på en djup nivå. Detta hjärtöppnande mantra bjuder in mirakel att manifestera sig i våra liv och det öppnar våra ögon inför de mirakel som redan sker runt omkring oss.

Att chanta, ljuda och sjunga mantran är en vetenskap där vi använder specifika ljud för att påverka kropp, sinne och medvetande till ett mer balanserat, harmoniserat och upphöjt tillstånd. Du behöver inte förstå orden. Det finns inget budskap att stå bakom. Du behöver inte vara sikh. Genom att chanta sätter vi kroppens energisystem i vibration, och tungans tryck på olika punkter i gommen påverkar hypofysen att reglera hela kroppens hormonnivåer vilket stärker immunförsvaret, ger mer energi, en djup avslappning, högre intuition och en djupare känsla av förnöjsamhet. Mer samklang och djupare kontakt.

Alla är välkomna att delta i detta mantramaraton, oavsett tidigare erfarenhet av Kundaliniyoga och meditation. Ta med något att täcka huvudet med, då detta hjälper dig att hålla dig samlad och härbärgera energin under meditationen.

Yogi Bhajan sa att de 11 dagarna innan Guru Ram Das födelsedag är en tid då böner lättare kan få svar och uppmuntrade yogisar att chanta detta mantra 11-31 minuter om dagen fr.o.m. 29 sept. Detta är också ett bra sätt att lära sig mantrat utantill inför 2,5 timmes meditationen.
Gör hela 12-dagars sadhanan, eller anslut till sanghaten den 10 okt!

Utskrifter av mantrat finns på plats.

DATUM: tisdag 10 okt kl 05:30-08:30
PLATS: Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholme
PRIS: 150kr, betalas kontant eller swish
ANMÄLAN OCH FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

Detaljer

Datum:
10 oktober 2017
Tid:
05:30 - 08:30
Kostnad:
150 SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
www.kundaliniyogacenter.se

Plats

Stockholm Kundaliniyoga Center
Reimersholmsg 79
Stockholm,11740Sverige
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Stockholm Kundaliniyoga Center
E-post
klas@kundaliniyogacenter.se
Visa Arrangör-webbplats