Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

LJUDENS MAGISKA KRAFT med Klas Landahl

25 november 2018 @ 09:00 - 16:00

900SEK
LJUDENS MAGISKA KRAFT med Klas Landahl

LJUDENS MAGISKA KRAFT med Klas Landahl

– en heldag med Kundaliniyoga, mantran och ljud..

En central del av Kundaliniyogatraditionen är mantran och sång. Denna söndag kommer Klas Landahl, mycket uppskattad yogalärare och musiker från Stockholm, på besök och bjuder på en upplevelse- och fördjupningsworkshop i Naad yoga.

Naad är teknologin om hur ljud påverkar oss – vår fysiska hälsa, vårt mentala välmående och vår kontakt med livets djup. Detta är en exakt teknologi och när vi känner till den har vi möjlighet att på ett subtilt plan låta hela vår energivarelse få vibrera starkt och kraftfullt i samklang med helheten. När vi gör det har vi förmåga att möta dagens händelser och personer i mer enkelhet, vi känner oss lätta till sinnet och blir bättre på att möta motgångar och ta emot framgångar. Som Yogi Bhajan sa, “vibrate the cosmos and the cosmos shall clear the path”.

Under denna helg kommer du få en stark egen upplevelse av kraften i ljud och mantran.

Delar av helgens innehåll:

– Generella riktlinjer för att göra mantran effektiva

– Uttal av vanligt förekommande mantran

– Mantrameditation till levande musik

– Yogapass, vila och gong

– Yogisk filosofi

Alla är välkomna, ingen tidigare erfarenhet krävs.

Du kommer få med dig övningar som du, om du vill, kan praktisera hemma.

KLAS LANDAHL är både Hatha- och Kundaliniyogalärare och har under många år studerat olika typer av yoga och yogisk filosofi. Dessa studier inkluderar klassisk Vedanta, sanskrit och gurmukhi – yogans heliga språk. Klas livslånga passion för musik har fört honom djupt in i Kundaliniyogans mantratradition där han specialiserat sig på ljudens och mantrans effekt på vårt medvetande. Han är även utbildad i Kranosacral healing, Sat Nam Rasayan och Yogaterapi. Han jobbar vanligtvis på Stockholm Kundaliniyogacenter och är även yogalärarutbildare.

DATUM: söndag 25 nov kl 9-16

PRIS: 900 kr. Inbetalning på Blekinge Yogastudios bankgiro 428-8536

PLATS: Blekinge Yogastudio, Gräsvik Karlskrona

Du bjuds på te och frukt i pauserna. Ta med egen lunch. Svårt att värma mat på yogastudion så satsa på sallad eller dylikt.

ANMÄLAN OCH FRÅGOR: Boka in dig via bokningslänk www.blekingeyogastudio.s och har du några funderingar eller frågor mejla eller ring Linda Klang linda@blekingeyogastudio.sr tel:0730385060

Detaljer

Datum:
25 november 2018
Tid:
09:00 - 16:00
Kostnad:
900SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
linda@blekingeyogastudio.se

Arrangör

Blekinge Yogastudio
E-post
linda@blekingeyogastudio.se
Visa Arrangör-webbplats