Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lifecycles and Lifestyles på Kreta!

12 oktober 2019 - 18 oktober 2019

8950SEK
Lifecycles and Lifestyles på Kreta!

Lifecycles and Lifestyles på Kreta!

Välkommen med på vår steg 2-resa, Lifecycles and Lifestyles, till Kreta i höst!

Paleochora på Kreta är en plats vi väljer att återkomma till om och om igen. Här möter Libyska havet bergen och himlen. Bara upplevelsen av platsen ger oss utrymme att färdas igenom våra egna tidsåldrar, inspirerad, stöttad och påmind om historiens eviga kretslopp. På just den här platsen där civilisationer levt sedan urminnes tider. Historiens vingslag sveper igenom oss där vi mediterar och kontemplerar vår egen livsresa. Där vi dyker in i det egna livets cykler.

Att bli medveten är första steget till transformation.

Under denna vecka kommer du att ges utrymme att hela och upptäcka dina alldeles egna livs-mönster, familjespår och generations-arv. Med hjälp av våra kundaliniyogiska tekniker kommer du att leda dig själv mot en helare och klarare relation med dig själv och din historia, med dig själv och din sanna hälsa. Få syn på dina levnadssätt och syna dem i sömmarna. Upplyft av kundaliniyogans tekniker kommer du att se på hur du kan färdas mjukare, skönare och lättare igenom livet, med en stark kropp och ett balanserat sinne.

Så kom och dela detta inre och yttre äventyr med oss! Vi fortsätter att upptäckta kraften i Kundaliniyogans tekniker, vi vandrar bland berg och på stränder, äter sprakande livgivande kretensisk mat och umgås i avslappnad och autenstik samvaro med yogafamiljen.

Vår plats Paleochora ligger som en liten undangömd pärla på den Kretensiska sydkusten. Detta är en plats vi hållit retreat på under flera år och väljer att återkomma till, om och om igen.

Lärare
Viveka Pasquier och Maja Tellegård, Lead Teacher Trainers level 2.

Pris
8 950 SEK + kost och logi, som du ordnar med själv (mer info vid anmälan)

Du är innerligt välkommen!

Detaljer

Start:
12 oktober 2019
Slutar:
18 oktober 2019
Kostnad:
8950SEK
Evenemang Kategorier:
, , ,
Webbplats:
http://www.kundaliniyogainstitutet.se/index.cfm/id/1411/

Arrangör