Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyogalärarutbildning Steg 2 – Stress och Vitalitet

28 april 2019 @ 20:00 - 5 maj 2019 @ 10:00

13500SEK
Kundaliniyogalärarutbildning Steg 2 - Stress och Vitalitet

Kundaliniyogalärarutbildning Steg 2 – Stress och Vitalitet

Kom och skapa sann vitalitet i ditt liv – följ med oss till vårt magiska Lovund i Norge 28 april – 5 maj 2019!

Följ med på denna magiska resa in i dig själv, på en plats där du helt igenom kan få vara dig själv. Du kommer att ledas igenom en vecka av magi, naturupplevelser, djupa lärdomar och början till transformation. Härliga vandringar, nya upptäckter genom kraften i Kundaliniyogan, renande mat och vacker samvaro med yogafamiljen står på programmet.

Förändringar i våra liv medför ofta stress. Vi behöver som lärare och individer ha en god förmåga att hantera livets anspänningar. Vitalitet är den styrka som vårt nerv- och körtelsystem besitter. Som lärare behöver du kaliber för att kunna vägleda dina medmänniskor igenom livets förändringar.

Som lärare behöver vi fördjupa vår förmåga och bli riktigt skickliga på att använda vår energi. Genom att i sanning se och lära känna våra egna stressmönster kan vi med kaliber vägleda andra.

Att bli medveten är första steget till transformation.
Så kom och dela detta äventyr med oss!

Vi startar vår resa tillsammans med att anlända till platsen på kvällen söndagen den 28 april och själva utbildningen startar måndag morgon efter frukost.
Vi avslutar med frukost och avfärd söndagen den 5 maj.

LÄRARE
Maja Tellegård och Viveka Pasquier

PRIS
13500 SEK
I totalpriset ingår kost och logi i dubbelrum på 4816 SEK, som betalas på plats i svensk eller norsk valuta. Litteratur tillkommer efter retreatet samt eventuellt DVD som nu också är på väg mot downloading, så lite oklart med kostnad i skrivandes stund, har tidigare legat kring 1400 SEK beroende på växelkurs.

ANMÄLAN
Du bokar din plats hos Nina på nina@kundaliniyogainstitutet.se – se till att i samband med din anmälan att även meddela postadress och telefonnummer!

Detaljer

Start:
28 april 2019 @ 20:00
Slutar:
5 maj 2019 @ 10:00
Kostnad:
13500SEK
Evenemang Kategori:

Plats

Lovund Rorbu Hotell
Lundvollveien 21
Lovund,8764Norge
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör