Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Internationella Yogadagen i Stadsträdgården i Karlstad

21 juni 2017 @ 17:30 - 19:00

Gratis
Internationella Yogadagen

Välkommen att fira med oss! 

Internationella Yogadagen, eller International Day of Yoga (IDY), är en dag instiftad av FN i syfte att sprida yoga som ett värdefullt verktyg för hälsa och välmående till fler. Denna dag inträffar den 21 juni, då det är sommarsolstånd med årets längsta dag och kortaste natt; en dag då det sägs vara extra rena och fina energier runtomkring oss.

I den gröna och vackert blomstrande Stadsträdgården (i stadsdelen Viken i Karlstad) ses vi kl. 17:30-19:00 för ett härligt yogapass tillsammans. Vi tar hand om kroppen, släpper på spänningar och fyller på med energi, för att sedan vila till gong och fågelsång. Vi avslutar med en vacker mantrameditation och bjuder på gratis yogite efteråt.

Vi hoppas att vi kan bli riktigt många som firar den här dagen tillsammans. Alla är varmt välkomna, för kundaliniyoga är en yogaform där verkligen alla kan delta, oavsett förutsättningar. Ta med dig alla du känner samt en yogamatta/liggunderlag och en filt till vilan, och så massor av glädje och kärlek förstås! Det är gratis och ingen anmälan behövs.

Tillsammans uppmärksammar vi den här dagen och yogans positiva effekter på människor idag, och skapar en härligt stämningsfull kväll!

Arrangör

Yogainstitutet Karlstad
Telefon
070-237 78 94
E-post
birgitta@yogainstitutet.nu
Visa Arrangör-webbplats