Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Heldag med Kundaliniyoga i Bodaby på Värmdö, söndagen den 4 juni kl 10.30-18.00

4 juni 2017 @ 10:30 - 18:00

800 SEK
Kundaliniyoga i Bodaby

Temat är: Balans mellan de fem elementen i oss

Enligt Ayurvedan, som betyder Kunskap om livet, påverkas vi av de fem elementen jord, vatten, eld, luft och eter olika beroende på vilken mix av dessa som är individuellt dominerande hos oss. Dominans betyder således inte obalans, däremot är vi mer känsliga att komma ur balans där vi har övervikt av ett speciellt element.

Årstiderna liksom dygnets olika tider påverkar oss också på ett specifikt sätt.

Vi gör inspirerande yoga och meditationer som balanserar oss såväl mentalt som i kroppen. Vi är också i tystnad vilket hjälper oss att eliminera yttre påverkan och på så vis gå riktigt djupt in i oss själva.

Vi serverar yogithé, ekologisk frukt och vegetarisk soppa med sallad till lunch. Under lunchrasten kan du också njuta av naturen och den friska havsluften och omslutas av försommaren när den är som vackrast.

Du har erfarenhet av yoga men kan också vara ny till yogan.

Du bär lätta kläder som du kan röra dig och har med en varm tröja/sjal. Du tar med dig ett liggunderlag/en yogamatta eller så vi ordnar ett till dig. Det går bussar från Slussen och om du åker bil återkommer vi med vägbeskrivning.

Anmälan: Välkommen att mejla till adressen mari.vuorela@bredband.net senast den 24 maj. Antalet platser är begränsat till max 10 deltagare, så det kan vara bra att inte vänta med anmälan. Du kan också hitta denna info och annat på www.kundaliniyoga-sahej.se

Plats:      Boda Bystuga

Pris:        800 kr inkl thé och lunch som du betalar till bankkonto 3204 01 97680 hos Nordea eller Swishar till 070-6112777

                            Varmt välkommen! I glädje Mari Vuorela

Detaljer

Datum:
4 juni 2017
Tid:
10:30 - 18:00
Serie:
Kostnad:
800 SEK
Evenemang Kategori: