Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyogalärarutbildning Steg 1 i Stockholm med Kundaliniyoga Institutet

5 oktober 2018 @ 09:00 - 8 oktober 2018 @ 14:00

48000 SEK

Internationellt certifierande utbildning till Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan,
The Aquarian Teacher steg 1 i Stockholm med start hösten 2018.

Om du vill fördjupa dig i yogan för din egen skull, få redskapen till att lära ut, lära dig massor om yogan och dess tekniker, eller återupptäcka dig själv och din sanna potential, oavsett vilket så är detta en utbildning för dig.

Att yoga är på frammarsch världen över har nog inte undgått någon. Yoga finns i en mängd olika varianter och både flertusenåriga och dagsfärska former finns att tillgå. Att vi alla på ett eller annat sätt behöver redskap som hjälper oss att hantera den rytm som dagens samhälle håller är heller inget konstigt. Vi längtar efter balans och harmoni. Att skapa detta i våra liv sker inte över en fikapaus, även om vi kan skapa lugn i stunden. Sann förändring i våra liv kräver en insats av oss. Vi behöver vilja något annat än den situation vi lever i och ge oss själva utrymme att i lugn och ro skapa en skönare tillvaro. Därför löper våra utbildningar över två år. Därför blir du kontinuerligt personligt vägledd genom resan. Därför är alla lärare mycket erfarna.

Och därför tillhandahåller vi just denna utbildning. Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan är en flertusenårig och välbeprövad teknik som effektivt hjälper oss till balans, som med hela sin vetenskap leder individen till en djupare insikt och upplevelse av att kropp, sinne och själ hänger samman. Att alla dessa delar av oss behöver tas omhand och näras för att vi skall leva i samklang med oss själva och vår omgivning.

Yoga finns i dag representerad på en mängd olika platser i samhället: på sjukhus, i skolor, på företag och arbetsplatser. Att arbeta professionellt med yogan är att bidra till en skönare värld. Att göra sin egen yoga och leva yogan är att bidra till en mer harmonisk värld. Alla behövs – kom som du är.

Lärare: Viveka Pasquier och Maja Tellegård, samt assisterande lärare.

Utbildningen omfattar totalt 10 träffar inklusive 2 retreats.
Kursstart och träff 1: 5 oktober 2018

Detaljer

Start:
5 oktober 2018 @ 09:00
Slutar:
8 oktober 2018 @ 14:00
Kostnad:
48000 SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://www.kundaliniyogainstitutet.se/index.cfm/id/1410/

Plats

Stockholm Kundaliniyoga Center
Reimersholmsg 79
Stockholm,11740Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör