Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Allra Käraste Syster – Yogaretreat på Meldersteins Herrgård 14-16 juni

14 juni 2019 - 16 juni 2019

3200SEK – 3900SEK
Allra Käraste Syster - Yogaretreat

Allra Käraste Syster – Yogaretreat på Meldersteins Herrgård 14-16 juni

Varmt välkommen till en härlig, livsbejakande yogaretreat där vi firar systerskapet och vår feminina essens – kraften, mjukheten, det intuitiva och flödande, det kreativa och stödjande.

Med hjälp av kundaliniyogans stöttande tekniker, medveten andning, kreativ rörelse, intentioner, delande och lekfullhet, får du möjlighet att utforska vilken kraft som skapas när vi kvinnor lyfter och håller utrymme för varandra att växa och blomma.

Kom själv eller ta med dig din syster eller väninna för en helg där vi stöttar och inspirerar varandra att tillåta oss vara hela vidden av att vara kvinna. Starka och sårbara. Stilla och storslagna. Kreativa och kraftfulla. Inkännande och fulla av integritet. Fulla av fniss och fantasi.

Under helgen är du hållen av mig, Maria Marathon Sjöberg, kundaliniyoga och meditationslärare, coach och inspiratör, med mer än 20 års erfarenhet av personligt växande med hjälp av bl a yoga, meditation och andra energitekniker. Du är också hållen av den varma famn som vackra Meldersteins Herrgård med personal erbjuder. Vi har platsen för oss själva och får njuta av ljuvlig natur, god och kärleksfullt lagad vegetarisk mat, härliga yogalokaler, bastu, eldplats och fina, komfortabla enkel och dubbelrum.

Vi kommer att yoga, dansa, samtala och bara vara både inomhus och utomhus, så ta med kläder efter väder, yogakläder, termosmugg för te och egen ullmatta om du önskar – annars finns mattor, filtar och kuddar att låna.

Om retreatet

Tid: 14 juni kl 17 till 16 juni kl 15

Plats: Meldersteins Herrgård, 12 km utanför Råneå, 5 mil från Luleå, www.melderstein.se

Logi: Dubbelrum, enkelrumstillägg 200 kr/natt

Mat: Frukost, lunch, middag och fika ingår i priset. Maten är vegetarisk. Kom ihåg att meddela eventuella allergier eller andra önskemål kring maten vid bokning.

Investering: 3900 kr. Early Bird pris fram t.o.m 15 maj, 3400 kr. Väninne och systerrabatt: Boka 2 tillsammans, kom för 3200 kr/ person t.o.m 15 maj.

Du bokar din plats här. OBS! Bokningsavgift: 1100 kr inbetalas vid bokning för att säkra din plats. Denna avgift återbetalas inte, bara om evenemanget ställs in. Resterande belopp betalas in senast 31 maj.

Vill du dela upp betalningen ytterligare? Betala online via Klarna.

Varför ett yogaretreat med tema systerskap?

Jo, för att kraften som skapas när kvinnor kommer samman och genuint stöttar varandra är enorm. De senaste åren har jag instinktivt sökt mig till sådana sammanhang. Tack vare stödet av andra kvinnor har jag utvecklats och vågat mer än jag någonsin trott var möjligt. Min önskan och intention är att du också ska få uppleva transformationen som genuint systerskap kan ge.

”If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”

Innerligt och varmt välkommen Allra Käraste Syster! ?

Maria Marathon Sjöberg,

Heart Song – Yoga, föreläsningar & coachning

www.heartsong.se

Detaljer

Start:
14 juni 2019
Slutar:
16 juni 2019
Kostnad:
3200SEK – 3900SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://www.heartsong.se/aktuellt/allra-karaste-syster-yogaretreat/

Plats

Meldersteind Herrgård
Melderstein 127
Råneå,955 91
+ Google Map
Telefon
0924-510 37
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Heart Song – Yoga, föreläsningar & coachning
Telefon
0703313135
E-post
maria@heartsong.se
Visa Arrangör-webbplats