Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ajeet Kaur HASEYA – kundaliniyogaworkshop och livekonsert i Stockholm

12 november 2017 @ 15:00 - 19:00

295SEK – 495SEK
Ajeet Kaur Haseya

Ajeet Kaur live in Stockholm!

HASEYA som betyder “rise up” är den senaste skivan av Ajeet Kaur som är förtrollande och som vi får höra en hel del av under konserten. Innan dess håller hon en kundaliniyogaworkshop.

Ajeet Kaur är en ny stjärna i mantravärlden och hennes musik har snabbt letat sig in i tusentals hjärtan runt om i världen. Den förmedlar den känsla av fred och helande som hela hennes liv består av. Ajeet har släppt fyra album med helig mantramusik, som har varit # 1 på iTunes Världsmusik och Billboard Top 10 New Age musik. Hon har också samarbetat med några av sina egna musikaliska inspirationskällor, bland annat Snatam Kaur och Trevor Hall. Ajeet reser nu världen runt och delar sin musik och metoder för läkning på sina konserter, workshops och retreater.

Ajeet Kaur är en skapande artist, yogi och healer. Hon växte upp i ett musikaliskt och andligt hem vilket präglat hennes livslånga resa med helig musik, yoga och healing. Som barn gjorde hon djupa erfarenheter av läkning i Sat Nam Rasayan traditionen, läkning som sker genom närvaro och det meditativa sinnet, och blev snabbt själv en elev i traditionen. Ajeet har examen i holistisk psykologi och är verksam som healer jämte sin karriär som musiker där hon skapar helig atmosfär.

Du är välkommen till en eller båda delarna av eftermiddagen.

Workshopen börjar 15:00
Konserten börjar 17:00

Biljetterna finns här.

Hjärtligt välkommen! ♥

Detaljer

Datum:
12 november 2017
Tid:
15:00 - 19:00
Kostnad:
295SEK – 495SEK
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
www.saranyoga.se

Arrangör

Saran Yoga
Telefon
0734126291
E-post
info@saranyoga.se
Visa Arrangör-webbplats