Ansök om medlemskap


För att bli medlem i SKY eller förnya ditt medlemskap i föreningen hör du av dig per mail till sky@kundaliniyoga.nu. Du behöver också skicka med en kopia eller bild på ditt KRI-certifikat för genomförd kundaliniyogalärarutbildning level 1. Certifikatkopian arkiveras hos SKY, så detta behöver du bara göra en gång.

Du kommer sedan få en faktura via epost för medlemsavgiften.

När vi har fått in din betalning återkommer vi med en bekräftelse på medlemskapet, information om föreningen och SKY:s kvalitetssymbol. Symbolen gäller årsvis och skickas ut i samband med förnyelse av medlemskap. Symbolen kan användas fritt av dig som medlem, till exempel på din hemsida, på trycksaker och i sociala medier.

Kvalitetssymbol

Läs mer om vår Kvalitetssymbol här >>

Gratis medlemskap för dig under utbildning

Du som går kundaliniyogalärarutbildningens Steg 1 kan bli elevmedlem i SKY. Som elevmedlem får du våra medlemsbrev med information och medlemserbjudanden, kan delta i SKY:s slutna diskussionsgrupp på facebook och har möjlighet att delta i nätverksträffar för kundaliniyogalärare som SKY anordnar.

När du har genomfört din utbildning betalar du medlemsavgiften på 300 kr och skickar en kopia på ditt KRI-certifikat till SKY så skickar vi SKY:s kvalitetssymbol till dig via mail. Då kan du även skapa en profilsida på SKY:s hemsida och lägga upp event i kalendariet.

Befrielse av medlemsavgift

Om du under det gångna året aktivt har arbetat för föreningens utveckling kan du ansöka om befrielse från medlemsavgift för nästkommande år.

Kriterier för befrielsebonus är något av följande:

  • Du är styrelseledamot eller suppleant och har under det gångna året varit med om minst 5 styrelsemöten.
  • Du har arbetat aktivt i någon av föreningens arbetsgrupper, tagit delar av ansvar för arbetet och skött detta efter bästa förmåga och intention.
  • Du har hjälpt föreningens arbete på annat sätt, exempelvis genom kundaliniyogisk sevatradition spridit information, hjälpt till vid mässor, med administrativt arbete, eller liknande.

Ansökan om befrielse av medlemsavgift ska mailas till SKY senast 31/12 det år som du har utfört arbetet (du ansöker då för kommande år). Maila din motivation till sky@kundaliniyoga.nu.

Ge stöd

Om du gillar SKY:s arbete och vill stödja det är du alltid välkommen att ge en frivillig gåva till PG: 45 39 39-1.
Ange ditt namn och skriv ”Stöd till SKY”.

Frågor?

Har du frågor kring medlemskap i SKY kan du maila oss på medlem@kundaliniyoga.nu.

Läs mer om SKY här >> eller skicka in din intresseanmälan till medlem@kundaliniyoga.nu.